Inter Cleaning, voorheen Alliance Group, is een Brusselse onderneming die actief is in de schoonmaaksector voor bedrijven. Al meer dan 20 jaar lang staan Inter Cleaning teams dag in dag uit klaar om tegemoet te komen aan de schoonmaakbehoeften van bedrijven, hotels, scholen, gebouwen en andere kantoren. Inter Cleaning is er in de loop van de tijd in geslaagd haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden om beter aan de behoeften van haar klanten te kunnen voldoen. Het dienstenaanbod van het bedrijf is dan ook even rijk als gevarieerd als vandaag de dag. laten we de situatie eens bekijken.

Inter Cleaning en U

U bent aan het hoofd van één of meerdere kantoren? Heeft u een hotel? Bent u een schooldirecteur? auto-concessiehouder? Eigenaar van een groot oppervlak? Van een gebouw? Bent u een fabrieksmanager? Bent u actief in de evenementensector? Ongeacht uw activiteitengebied, ongeacht de locatie, Inter Cleaning is er altijd voor U!

Netheid en veiligheid in het middelpunt van onze aandacht

De ploegen van Inter Cleaning kunnen bijna overal actief zijn, dankzij de opleiding van onze verschillende medewerkers, zowel bij Cefora, het Cleaning Training Centre (CFN) als de Belgische Algemene Schoonmaakunie (ABSU). Klik hier voor meer informatie over de opleiding van Inter Cleaning-medewerkers.

Dienstenaanbod Inter Cleaning

Hoewel Inter Cleaning met scholen als kantoren werkt, via de industriële of hotelsector, heeft het Brusselse bedrijf zich kunnen specialiseren in één of andere diensten, met uitzondering van de zogenaamde algemene schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan parketverglazing, ruiten wassen, tapijtshampoo, linoleumbehandeling of kristallisatie van marmer.

Ook de rehabilitatie en desinfectie na de bouw behoren tot de werkterreinen van Inter Cleaning.

Voor een nog uitgebreider overzicht van Inter Cleaning services, klik hier.

Een behoefte? Een project? Laat het ons weten en wij sturen u zo spoedig mogelijk een gratis offerte.

Interreiniging, kantoorreiniging, gebouwenreiniging, industriële reiniging, winkelreiniging, enz.