Catering cleaning

Nettoyage catering

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Reiniging van collectieve keukens en kantines

Als schoonmaakbedrijf reinigt Inter Cleaning ook uw collectieve keukens. Wij bieden ook afwas– en zaaldiensten aan. Vertrouw op ons om uw keukens in goede staat te houden!

Nettoyage catering - Inter Cleaning

Wilt u de afwas uitbesteden aan competente teams in het kader van een evenement? Bent u op zoek naar personeel om in uw schoolkantine een zaaldienst te verlenen? Inter Cleaning staat paraat! Naast het schoonmaken van uw collectieve keukens, kan Inter Cleaning ook de afwas en zaaldienst voor haar rekening nemen. Interesse? Vraag om een gratis offerte!

Een veelzijdig team staat tot uw beschikking voor het klaarmaken van de zaal, de maaltijden, het afwassen en het schoonmaken van de zaal aan het einde van de service.

Zaaldienst, afwas en schoonmaak:

Op zoek naar een competent schoonmaakbedrijf om de collectieve keukens van uw school, uw hotel of uw bedrijf schoon te maken? Doe een beroep op Inter Cleaning! Bij Inter Cleaning zijn we al meer dan 20 jaar actief op schoonmaakgebied. Naast kantorenwinkelshotels en industriële bedrijven, reinigen wij ook keukens. Dankzij aangepaste apparatuur en producten, competent en opgeleid personeel en de nodige veeleisendheid zorgen wij ervoor dat uw collectieve keukens schoner dan schoon zijn! 

Voor een optimale en onberispelijke service:

Tafels dekken en afruimen

Collectieve keukenreiniging

Icône cuisinier

Afwasdienst

Icône vaisselle

Bediening tussen de maaltijden

Icône serveur

Nous effectuons les tâches suivantes :

Nettoyage de cuisine

 Icône cuisiner

Nettoyage de cuisine collective

Icône cuisinier

Service de plonge

Icône vaisselle

Service de salle

Icône serveur

Een georganiseerd team tot uw dienst:

Een ploeg in shiftwerk
 Vrouwen en mannen tot uw dienst
Een werkend ploegbaas
 Voortdurende opleidingen

Een flexibele organisatie
Vakbekwaam personeel
Continue kwaliteitsbewaking
Eerlijke en nauwkeurige tarieven