Tapiit behandeling

Shampooing de tapis

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Inter Cleaning shamponeert uw tapijten!

Een vlek op uw tapijt? Of zitten uw matten vol stof? Snel even stofzuigen, hoe krachtig de stofzuiger ook is, is niet voldoende voor een grondige reiniging. Inter Cleaning zorgt ervoor!

Na verloop van tijd verliezen tapijten en matten hun frisheid. Vuil en stof hopen zich daar op. Maar uw vloerbekleding is ook niet veilig voor een gemorste beker of andere vuile schoenen. Met het oog op een goede hygiëne van uw vloeren moeten ze grondig worden schoongemaakt.

 

Shampooing de tapis - Inter Cleaning

Diepcleaning van uw tapijten ? Inter Cleaning !

Inter Cleaning zorgt voor de reiniging van uw tapijten, van het eenvoudig verwijderen van vlekken tot het volledig reinigen van uw bureautapijten. Dankzij doeltreffende technieken herstelt Inter Cleaning uw tapijten en tapijten in hun oude glorie! Tapijtshampoo, anti-mijtbehandeling, antistatische behandeling, enz. Inter Cleaning is het tapijtreinigingsbedrijf voor u!

 

Onze verschillende behandelmethoden: 

Carpet Cleaner bonnet methode
 Sproei-extraction methode
Host en duplex methode

Schuim shampoo methode
Anti-mijt behandeling
Antistatische behandeling

Shampooing de tapis

OMNIUM TAPIJT

Tapijten kunnen soms het interieur van kamers en kantoren verfraaien. Maar pas op voor de vlekken op deze vloerbedekkingen!

Koffie, sauzen, vetvlekken of huisstofmijt zijn allemaal gevaren voor tapijten. Gelukkig gebruiken we verschillende methoden om deze vlekken en andere ongedierte zoals tapijtshampoo te verwijderen.

Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen voor de “OMNIUM TAPIJT”-formule op locaties met dagelijkse diensten. Uw tapijt wordt twee keer per jaar volledig gereinigd.