Onze waarden en troeven

Nos valeurs et atouts

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Ondernemersmentaliteit

Inter Cleaning is een bedrijf dat zich inzet om de kwaliteit van werken en eisen van de klant centraal stelt. We investeren in de opleiding van onze medewerkers en innoveren om een hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden.

Onze waarden

Klantgericht
Het beantwoorden aan de verwachtingen van al onze klanten – door hen een kwaliteitsservice aan te bieden die aan hun behoeften en eisen voldoet, is een van de belangrijkste pijlers van het beleid. Luisteren, flexibiliteit en reactievermogen naar de klant toe zijn allemaal troeven die het vertrouwen van al onze klanten geleidelijk aan naar een hoger niveau tillen.

Teamspirit
Vertrouwen, wederzijds respect, luisterbereidheid en dialoog vormen de pijlers van een sterk team dat de uitdagingen aankan en tegemoet kan komen aan de verwachtingen van onze klanten, conform de waarden van onze groep. De familiaire direktie staat dicht bij het personeel en zorgt voor een prettige en veilige werkplek.

Professionalisme
Onze bedrijf bestaat uit competente en verantwoordelijke mannen en vrouwen. Elke dag tonen ze een ondernemersgeest en werken ze aan de duurzame ontwikkeling van onze samenlevingen. Striktheid, stiptheid, flexibiliteit, een goed werkend gevoel, het zoeken naar oplossingen en dagelijkse betrokkenheid zijn de sterke punten van onze teams. 

Passie
De passie binnen Inter Cleaning zorgt voor een prettige werkomgeving om onze doelstellingen te bereiken. Elke dag werken we dag in dag uit door een eenvoudige organisatie te adopteren die dicht bij de realiteit op het terrein staat