Schoonmaak vrijetijdssector

Nettoyage secteurs loisirs

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Inter Cleaning reinigt uw concertzalen, sport- en filmcomplexen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de evenementensector? Wilt u het onderhoud van uw sport- of filmcomplex uitbesteden aan een gekwalificeerd team? Misschien bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw feestzaal of concertzaal kan schoonmaken? Wat uw behoeften ook zijn, Inter Cleaning is er voor u!

Nettoyage secteur loisirs - Inter Cleaning

Inter Cleaning is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Brussel en al meer dan 20 jaar actief in heel België. Hoewel de reiniging van kantorende schoonmaak van winkelshet wassen van ramende proper houden van scholen en zelfs een industriële reiniging allemaal tot onze competenties behoren, zijn wij ook gespecialiseerd in de schoonmaak op evenementen of voor de zogenaamde “vrijetijdssector”.

Wij zijn dan ook gekwalificeerd om uw concertzalen, feestzalen en sport- en filmcomplexen te onderhouden en schoon te maken, steeds met dezelfde professionaliteit.

Onze teams worden voortdurend opgeleid en voorzien van de modernste apparatuur en producten, zodat ze hun uitstekende werk onder de beste omstandigheden kunnen doen!

Ons doel: uw tevredenheid

Specialiste in evenementenreiniging

Wij hebben een jarenlange ervaring in de schoonmaaksector en doen er steeds alles aan om aan uw eisen te voldoen. En ook de evenementen- en/of vrijetijdssector is ons niet vreemd!

Of u nu eenmalig of herhaaldelijk gebruik wilt maken van een schoonmaakbedrijf, Inter Cleaning staat paraat. Wij reinigen uw sport- en filmcomplexen, feestzalen, beurzen en concertzalen steeds met de nodige zorgvuldigheid.

Vraag uw gratis offerte !

Wij vervullen de volgende diensten in opdracht:

Reinigen van concertgebouwen

Icône micro

Reinigen van beurs en feestzalen

Icône fête

Schoonmaak van sportcomplexen

Icône football

Schoonmaak van bioscopen

Icône cinéma

Nous effectuons les tâches suivantes :

Salles de réception et patio

Icône cocktail

Halls d’entrée et accueil

Icône réception

Réfectoire et cuisine

Icône restauration

Installations sanitaires et douches

Icône douche

Onze diensten worden aangeduid als : 

Zorgvuldig werk
Gepersonaliseerde diensten
Een flexibele service
 Aangepaste middelen

Actief tijdens week en week-ends
 Beschikbaar tijdens de nacht
 Geprekspartner die luistert naar uw behoeften
Rechtvaardige tarieven