Marmer kristallisatie

Cristallisation du marbre

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Inter Cleaning, specialiste in het kristaliseren van marmer !

Marmer is een edel, natuurlijk en duurzaam materiaal. Na verloop van tijd kan het eens zo stralende product echter dof worden. Er kunnen ook krassen verschijnen. Om marmer te helpen zijn oude uiterlijk terug te krijgen, is een onderhoudsbeurt nodig.

Maar opgelet: sommige, slecht gekozen, producten doen soms meer slecht dan goed… Bij Inter Cleaning maken we gebruik van een bewezen procedé. Kristallisatie helpt om het marmer zijn vroegere glans terug te geven.

 

Cristallisation du marbre - Inter Cleaning

Onderhoudskristallisatie houdt de glans van het marmer in stand.

Voor dit kristallisatie- of glacificatiewerk van het marmer voeren we een schuur- (of beitsings)bewerking uit om de steen diepgaand te reinigen. Zodra dit werk is gedaan, stofzuigen we de afbijtmiddel. Het marmer wordt meerdere malen gespoeld om de resten van het stripproduct te neutraliseren.

Wij polijsten het onderhoud of de renovatie volgens de gekozen methode, tot het gewenste glansgraadniveau is bereikt. De reiniging van marmer is een zeer gevoelige operatie die een professionele knowhow vereist.

 

 

 

Marmeren kristallisatie: voor een helderder, mooier en glanzender marmer

Zoals gezegd, de kristallisatie van het marmer maakt het mogelijk om de glans van deze edele steen te behouden. Maar dat is nog niet alles! Dankzij het kristallisatieverschijnsel van marmer, nemen we afscheid van krassen en andere vlekken. Met andere woorden, door kristallisatie kan het marmer een tweede jeugd herwinnen! Aangezien de kristallisatie van marmer een relatief complexe praktijk is, is het sterk aanbevolen om gebruik te maken van de diensten van professionals in het veld. Bij Inter Cleaning verjongen we uw knikkers van alle soorten (wit, grijs, zwart, etc.). Vertrouw ons, u zult er geen spijt van krijgen!