Lid & Certificaten

Membre & Certifications

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

 Certificeringen van Inter Cleaning

Certification Ecolabel - Inter Cleaning

Ecolabel

Inter Cleaning is lid van de milieukeur van de Europese Unie.

Dit certificeringssysteem heeft tot doel de consumenten in staat te stellen de meest milieuvriendelijke producten en diensten te identificeren.

De controles van de milieukeur worden uitgevoerd door onafhankelijke instanties en de zeer strenge criteria zijn vastgelegd in de gemeenschappelijke specificaties van alle landen van de Europese Unie.

 

Certification VCA

VCA-Veiligheid

Veiligheids Check-list Aanneemers = Certification Sécurité Contractants

Inter Cleaning draagt de veiligheid van haar personeel op de werkplek hoog in het vaandel. Dit betekent dat elke medewerker een veiligheidsopleiding moet volgen (waar nodig) en VCA-gecertificeerd moet zijn. Sinds november 2014 zet Inter Cleaning zich in voor een systeem om risico’s in verband met haar reinigingsactiviteiten te voorkomen.

Doel? een lagere frequentiegraad van arbeidsongevallen hebben dan de frequentiegraad van alle nationale bedrijven in dezelfde sector.

Op deze manier zijn wij in staat om te werken voor klanten met hoge veiligheidseisen uit te voeren.

Certification ISO 9001 (version 2008) - Inter Cleaning

ISO 9001 – Versie 2008

Inter Cleaning is ISO-9001 V. 2008 gecertificeerd door SGS, de wereldleider in de organisatie van tests en certificeringen voor haar reinigingsactiviteiten dankzij een klantgerichte kwaliteitsaanpak.

Inter Cleaning ondergaat ook regelmatig onafhankelijke audits met betrekking tot haar controles, kwaliteitsnormen en managementprocessen.

Confédération de la construction - Inter Cleaning

Bouw Confederatie

Inter Cleaning is lid van de Confederatie van de Bouw voor haar schilder- en vloerafdeling.

De Confederatie Bouw organiseert regelmatig informatiesessies, workshops en gespecialiseerde seminars voor werknemers en managers van bouw- en renovatiebedrijven over onderwerpen die voor hen van bijzonder belang zijn.