Stipte reiniging

Nettoyage de ponctuel

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Een eenmalige schoonmaakbeurt nodig? Denk dan aan Inter Cleaning!

Hoewel we meestal regelmatige schoonmaakdiensten leveren, geven we ook eenmalige schoonmaakbeurt of een grote schoonmaak. Wilt u een bouwplaats, parkeergarage of zelfs groene ruimten laten schoonmaken? Wij staan paraat!

Bent u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden !

Inter Cleaning werd meer dan 20 jaar geleden opgericht. Wij hebben ons geleidelijk aan gespecialiseerd in de reiniging van kantorenhotelsscholenwinkelsbankendealers, enz. Hoewel we gewend zijn aan een continue dienstverlening, bieden we ook diensten aan die minder frequent zijn. Dus, als u eenmalig gebruik wilt maken van een schoonmaakbedrijf, dan zijn wij er voor u!

Met Inter Cleaning kiest u voor een serieuse, ervaren en professioneel bedrijf. Onze kracht? Onze veelzijdigheid!

Onze werkzaamheden onder anderen :

Grote schoonmaak

Icône grand nettoyage

Werf schoonmaak

Icône travaux

Parking reiniging

Icône parking de voitures

Groenonderhoud

Icône arbres

Nous effectuons les tâches suivantes :

Grand nettoyage

Icône grand nettoyage

Nettoyage de chantiers

Icône travaux

Nettoyage de parking

Icône parking de voitures

Nettoyage d’espaces verts

Icône arbres

Nettoyage ponctuel - Entreprise de nettoyage

Bij Inter Cleaning hebben we een obsessie: uw tevredenheid. Daarom streven wij er altijd naar om aan de strengste eisen en wensen van onze klanten te voldoen.

En om ervoor te zorgen dat niets de machine ooit tegenhoudt, voeren we een uitgebreide kwaliteitscontrole uit, naast het regelmatig opleiden van onze teams in de nieuwe technieken op de markt. Hieraan voegen we efficiënte maar respectvolle producten en geavanceerde machines toe: de reden voor ons succes en uw tevredenheid!