Linoleum behandeling

Traitement linoleum

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Inter Cleaning biedt u een linoleum & vinylbehandeling

Voor glanzende en schone linoleumvloeren kunt u vertrouwen op de ervaring van Inter Cleaning! Inter Cleaning, een Brussels schoonmaakbedrijf, heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van soepele vloeren uit linoleum, marmoleum en vinyl.

 

Traitement linoleum - Inter Cleaning

Metalliseren van uw vloerbedekking

Linoleummetallisatie beschermt de vloeren tegen slijtage door ze in de was te zetten. Concreet betekent dit dat we de vloer strippen met een microborstel alvorens de emulsiewas aan te brengen.

Na het aanbrengen van deze hoogwaardige emulsiebeschermingslaag is de vloer bestand tegen de vele doorgangen en lagers van stoelen zonder beschadigingen en zonder vergeling.

Er zijn twee soorten afwerking mogelijk: mat of glanzend.

 

 

De behandeling van zachte vloeren

Inter Cleaning, door middel van strippen en emulgeren, ook wel metallizatie genoemd, zal uw linoleumvloeren in hun oude pracht en praal herstellen.

 

Onze conserveringsdiensten voor linoleum & vinyl

Strippen van de vloerbedekking
Verwijdering van de oude waslaag 
Neutraliseren van de vloer met helder water

Aanbrengen van de 1 laagje porienvuller
2 lagen gemetalliseerd polymeer aanbregen
Na het drogen tussen de lagen, machinaal polijsten