Commerciële aanpak

Démarche commerciale

Onze diensten

Gratis offerte

Bedrijven, kantoren, scholen, hôtels, winkels, zorgsector, industriële gebouwen, KMO’s,… Voor een gratis offerteaanvraag, contacteer-ons telefonisch op T 02/4664367 of vul het onderstaande formulier om gecontacteerd te worden.

Vraag uw offerte

Jobs

Stuur ons uw spontane sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

Enkele woorden over onze commerciële benadering

Binnen Inter Cleaning zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing aangepast aan uw behoeften, waarbij we rekening houden met de beste kwaliteit/prijsverhouding. Vraag ons gerust om een gratis en duidelijk aanbod.

 

Plan des locaux - Inter Cleaning

Afspraak en pand bezoek

Onze commerciële aanpak begint altijd met een volledige analyse van uw behoeften om uw verwachtingen beter te begrijpen.

Tijdens de rondleiding worden de volgende punten in acht genomen: totale oppervlakte in m², aantal werkplekken, aantal werknemers, benodigde ruimte voor meubilair, vloerbekleding, afruim en afwas, speciale diensten,….

Na deze analyse bestuderen we uw installaties om een professioneel inzicht te krijgen en zoeken we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Dienstenaanbod

Onze offertes zijn gratis en onze contracten zijn duidelijk en nauwkeurig, zonder onaangename verrassingen, op maandelijkse forfaitaire basis, aanpasbaar volgens uw behoeften en vrij in de keuze van de diensten die u wenst.

Onze vaste onderhoudscontracten omvatten alle kosten, wij zorgen voor alles :

 Het personeel
 Onderhoudsproducten
 Schoonmaak materiaal
Werkkledingen en -uitrustingen
Stofzuigers en machines
 Toezicht van de klant

Contrat d'entretien - Inter Cleaning

Implementatie in de praktijk

De opstellen van nauwkeurige lastenboek/programma op basis van uw verwachtingen en behoeften
Een gedetailleerde en gepersonaliseerde prijsopgave
Wij analyseren en baseren ons aan uw reële bedrijfsgegevens

Wij leveren u een all-in-one service
Een “à la carte” reiniging voor uw specifieke aanvragen