Over Inter Cleaning

À propos d’Inter Cleaning

Inter Cleaning : schoonmaak-en onderhoudsdiensten

Inter Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud van alle soorten gebouwen en kantoorruimtes met als doel het leveren van een superieure kwaliteitservice te bieden door voortdurend te investeren in innovatie, opleiding en kwaliteitsvolle producten. Het is vooral dankzij deze gedrevenheid om efficiënt te werken dat we het vertrouwen van onze klanten en het respect van grote multinationals wisten te verdienen. 

Onze reputatie is ontstaan doordat we elk werk ernstig nemen. Als familiebedrijf dragen we uitmuntendheid, kwaliteit en betrouwbaarheid immers hoog in het vaandel.

Als we Inter Cleaning in woorden moesten beschrijven : Ervaring,  teamwork, constante service, flexibele ploeg, beroeps-opleidingen, moderne machines, kwaliteitssysteem en klantenzorg aan de beste prijzen. What Else !

Dagelijks presteren wij honderden schoonmaakuren, zowel in Brussel als in de rest van België. We werken zowel met privé- als openbare bedrijven, zoals onderwijsinstellingenhandelszaken, hotels, en industriële bedrijven, maar zijn ook actief in de mode- of zelfs de financiële wereld.

Onze doelstelling : een schoonmaakservice bieden die het werkomgeving van onze klanten dagelijks verbetert.

Jobs

Stuur ons uw open sollicitatie door het onderstaande formulier in te vullen of per e-mail naar : jobs@inter-cleaning.be

Solliciteer online

” Onze kracht is onze veelzijdigheid 

Icône calendrier

Beschibaar 7 op 7

Icône étoile

Prijs-kwaliteitsverhouding

Icône matériel

Hoogwaardige uitrustingen

Icône feuille

Ecologische producten

Ondernemings spirit

Inter Cleaning is een onderneming die zich inzet om de kwaliteit van het werk en de eisen van de klant centraal stelt. We investeren in de opleiding van onze medewerkers en innovatie om een hoogstaande dienstverlening te kunnen aanbieden.

1.Klantgericht
Het beantwoorden aan de verwachtingen van al onze klanten – door hen een kwaliteitsservice aan te bieden die aan hun behoeften en eisen voldoet, is een van de belangrijkste pijlers van het beleid.

2.Professioneel
Onze bedrijf bestaat uit competente en verantwoordelijke mannen en vrouwen. Elke dag tonen ze een ondernemersgeest en werken ze aan de duurzame ontwikkeling van de onderneming

3.Team spirit
Vertrouwen, wederzijds respect, luisterbereidheid en dialoog vormen de pijlers van een sterk team dat de uitdagingen aankan en tegemoet kan komen aan de verwachtingen van onze klanten

4.Passie
De passie binnen Inter Cleaning zorgt voor een prettige werkomgeving om onze doelstellingen te bereiken. Elke dag werken we dag in dag uit door een eenvoudige organisatie 

Uw prijsaanvraag
Vanzelfsprekend zijn onze offertes gratis en vrijblijvend