Verbeter de hygiëne van uw school.

Maak reiniging en desinfectie onderdeel van uw dagelijks plan. Onze prioriteit is de gezondheid en veiligheid van leerkrachten, personeel en studenten.

Bij Inter Cleaning werken we samen met scholen, wat betekent dat we voortdurend nadenken over aanvullende manieren om te helpen, om zo een langdurige relatie op te bouwen met elke school waarvoor we schoonmaken.

Naast de dagelijkse desinfectie hebben sommige scholen gevraagd om een stap verder te gaan, door te vragen om een fulltime schoonmaakster of door een permanente schoonmaakster ter plaatse te hebben tijdens de schooluren voor continue desinfectie van zwaar getroffen gebieden gedurende de hele dag.

Extra ontsmetting van sterk aangetaste gebieden

Het virus wordt verspreid via persoonlijk contact. Als preventieve maatregel hebben we de reinigingsschema’s in elk van onze scholen aangepast om de dagelijkse desinfectie van de zones met een hoog contactoppervlak mogelijk te maken. In scholen zijn de belangrijkste verkeersgebieden :

Deurklinken
Schakelaars
Waterfonteinen
Kantoren (studenten- en personeelskantoor)
Gemeenschappelijke ruimtes
Sanitair,
Leuningen
Kleedkamers
Restaurantgedeelte
Kranen

Plan voor sluiting van de school

In het geval van een sluiting van een school die wordt veroorzaakt door een coronavirus, hebben we een gedocumenteerd plan om de hele school grondig te reinigen tijdens de sluitingsperiode.

Het plan omvat:

Grondige reiniging en desinfectie van klaslokalen, kantoren en gemeenschappelijke ruimtes met behulp van professionele ontsmettingsmiddelen.
Gebruik van breedspectrum-kiemdodende producten met > 99% effectiviteit op vergelijkbare virale structuren
Schoonmaakschema tussen 4 en 16 dagen, afhankelijk van de grootte van de school
Toepassing van desinfectie door een combinatie van directe oppervlakte-, lucht- en elektrostatische bespuiting
Concentratie op alle oppervlakken (tafels, bureaus, evenals high-touch)
In het geval van een langdurige sluiting van een school kunnen scholen ervoor kiezen om cursussen voor afstandsonderwijs elektronisch of via e-learningmethoden op het internet aan te bieden.

De meeste scholen ontspannen hun aanwezigheidsbeleid om de studenten in staat te stellen zichzelf gemakkelijk in quarantaine te plaatsen.

Leerkrachten en schoolpersoneel moeten ook algemene hygiënevoorlichting bevorderen om de verspreiding van de infectie te berperken.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@inter-cleaning.be of via het offerteformulier, wij helpen u graag bij de verwerking van uw aanvraag.